Piept de pui la gratar cu cartofi "rosii"

de LUK in Pui, 1 Dec 2010 | 5020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii din piept de pui
  • 4 felii de bacon sau pastrama de porc(eu am folosit pastrama)
  • 7-8 cartofi de marime medie(depinde cat de mult va plac cartofii..)
  • o lingurita de boia
  • o lingura de ulei
  • sare,piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu cartofi "rosii":

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill,pe aragaz pana se rumeneste,aprox.40min il las eu.

Cartofii se spala si se fierb in coaja 30min,sa fie bine fierti.Intre timp se prajeste baconul/pastrama in ulei,doar cat sa se rumeneasca putin(la nevoie mai adaugati putin ulei desi o sa mai lase si baconul/pastrama).Cartofii se curata si se taie cubulete mici cat timp sunt calzi si se pun pe foc impreuna cu baconul/pastrama.Se presara boiaua si sare dupa gust amestecand de cateva ori.Nu e nevoie sa stea mult pe foc,cam un minut pana se incorporeaza uleiul.la final adaugam patrunjel tocat marunt.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Acesti cartofi sunt f buni si facuti cu ulei simplu,fara a folosi bacon sau altceva si asa sunt o varianta in zilele de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu cartofi "rosii"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]