Piept de pui Shangay

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2016 | 4024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • smantana
  • faina
  • apa
  • sare
  • piper
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Shangay:

Pasul1:Se spala si se feliaza pieptul de pui,se poate taia dupa preferinta fasiute sau bucatale mai mici.

Pasul2:Se bat cele 3 oua cu un praf de sare si piper,se adauga faina,apa si smantana dupa gust si cat vrem sa fie de consistent aluatul.

Pasul3:Se trece fiecare fasie de piept prin aluat apoi se prajesc  in ulei incins.

(Este acelasi procedeu ca la snitele)

P;S De preferinta inainte de a se lasa la prajit,dupoa ce se trec prin ou,se poate da prin susan!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Shangay" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (14)

Bucataras Monica 1

09.04.2016, 08:58

Merisor,sarut mana !

mirela0911 1

10.04.2016, 10:23

Bun bun!

Bya Ralu 1

14.04.2016, 05:22

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]