Piept de pui umplut si invelit

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 6054 vizualizari

COMENTARII (14)

Adinacarla 1

28.01.2010, 11:39

ce bine arata...trebuie sa incerc si eu...

ela 1

28.01.2010, 11:41

tare pofticioasa mai esti...mai stiu eu una

rivka 1

28.01.2010, 11:48

bunuta eu cred ca le puneam in cuptor nu le prajeam... asa cu pilaf cred ca merg de minune.

Bunica 1

28.01.2010, 11:49

Pe gerul asta ai avut grija sa nu inghete pieptul . Foarte frumoasa prezentarea

ela 1

28.01.2010, 11:56

mai bunico doar ce l-am decongelat si tu vrei sa inghete?nu are nici o sansa,l-am prajit bine si acum sta bine la cald in burtica...

ela 1

28.01.2010, 11:57

o idee buna Rivka pt cuptor

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:08

e gustos Ela , rad , ptr ca azi dimineata ma gandeam la ceva asemanator ,de multe ori s-a intamplat asa . De exemplu ieri m-am gandit sa fac ciorba cu tarhon , pe cand vin acasa madi deja a executat-o

ela 1

28.01.2010, 21:29

asa patesc si eu,parca ne gandim toate sa facem aceiasi mancare uneori

mihaelar63 1

28.01.2010, 21:42

probabil ne gandim la ceva ce nu a fost demult

Teo 1

28.01.2010, 22:26

sau am inceput sa comunicam prin telepatie;ceva cred ca avem in comun;

Teo 1

28.01.2010, 22:28

am uitat sa adaug:imi place tare farfuria!

ela 1

28.01.2010, 22:33

si eu mor de dragul farfuriilor astea dar uitasem de ele,stateau nefolosite

ela 1

28.01.2010, 22:35

ia uite,bucataras ne trimite la provident sa scoatem banisa avem sa facem mancaruri

ela 1

28.01.2010, 22:36

dar sa plateasca el ratele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf