Piept de pui"shangay"

de Bucataras Monica in Pui, 5 Aug 2012 | 4738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • susan
  • smantana
  • faina
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui"shangay":

Se spala si se feliaza pieptul de pui,bucatelele se pot taia dupa preferinta. Se bat cele 3 oua,se adauga faina,apa si smantana dupa gust si  cat vrem sa fie de consistent sosul. Se inmoaie fiecare fasie de piept apoi se trec prin susan,se plonjeaza in ulei incins si se lasa la prajit pana devin usor rumene.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui"shangay"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu naut a la italienne