Piersici cu sos de ciocolata si coniac

de IonitaFlorinConstantin in Prajituri, 2 Apr 2014 | 2943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piersica din compot
  • 300 gr. ciocolata
  • 10 gr. coniac
  • 20 gr. apa
  • 100 gr. faina
  • 1 lingurita mica de zahar
  • 1 ou
  • 1 varf mic de cutit scortisoara
  • 500 ml. ulei (pentru prajit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu sos de ciocolata si coniac:

Se pun intr-un vas: 300 grame de ciocolata,10 grame de coniac,20 grame apa.

Se lasa la topit, pana se face ca o pasta.

Se pun intr-un vas: 100 grame faina,1 lingurita mica de zahar,1 ou,1 varf mic de cutit cu scortisoara.
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul, pana se obtine bechamelul.
Se pune la incis intr-o cratita, 500 ml. ulei.
Se iau cele 2 jumatati de piersica si se dau prin bechamel.
Se pun jumatatile de piersica date prin bechamel in cratita cu ulei.
Dupe ce au prins putina culoare, se scot din ulei.
Se pun pe o farfurie si deasupra se pune ciocolata topita. Va doresc pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu sos de ciocolata si coniac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Pushaa 1

03.04.2014, 11:04

laura_n 1

03.04.2014, 16:54

bun venit!

IonitaFlorinConstantin 1

03.04.2014, 20:15

Va multumesc frumos ca ma primiti in famila voastra...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Intercontinental