Piersici de post

de Lau in Dulciuri, 8 Apr 2012 | 6173 vizualizari

 

by ana77 sunt delicioase mai ales dupa 2 zile
eu am dublat cantitatile si am modificat putin crema

 

INGREDIENTE

  • 30 linguri zahar
  • 30 linguri faina
  • 30 linguri apa
  • 2 pliculete amoniac
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • faina

CREMA

  • 300 g zahar
  • 500 g unt vegetal
  • 1 esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • miezul de la piersici
  • 100 ml apa calduta

Sirop

  • colorant galben
  • 1 lingura zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici de post:

Amestecam zaharul,uleiul si apa,adaugam amoniacul stins intr-o lingurita de otet,esenta de rom,amestecam bine dupa care adaugam faina pana obtinem un aluat potrivit(care nu se lipeste de maini)

Facem bilute(nu foarte mari vor creste in cuptor) le asezam in tava unsa cu distanta intre ele,dam tava la cuptor cca 15 min(avem grija sa nu se arda)

Cand sunt fierbinti le scobim in mijloc,

CREMA-mixam untul cu zaharul,adaugam miezul de la piersici inmuiat cu apa calduta,adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine,

Amestecam apa cu colorantul si zaharul,

Umplem piersicile cu crema le trecem prin sirop,

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piersici si piscoturi