Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 3923 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de Bunica 7
de mirela0911 8
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:43
pe 20.04 la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
pe 17.04 la 16:22
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!