Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 4187 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de Bucataras Monica 1
de irena 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:45
ieri la 09:26
pe 18.07 la 13:59
pe 18.07 la 08:30
pe 18.07 la 08:26
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
Bucataras
RODIMUR
Michelle 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!