Piftie

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2013 | 5709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • picior porc
  • sorici
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie:

Se pun ingredientele la fiert cu capac, pana se desface de pe oase. Se da la racit pana a 2 a zi (frigider). A 2a zi se ia toata grasimea de deasupra, apoi se pune pe foc sa se incalzeasca, scoatem bucatile pe o tava, mai iau grasimea formata si dupa ce am desfacut carnea de pe oase, le punem la loc in oala si amestecam cu spumarul. Dam la o parte de pe foc si punem usturoiul pisat, amestecand in oala. Carnea se aseaza pe vase si cu polonicul punem zeama prin strecuratoare. Lasam pana a 2 a zi la rece.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

25.12.2013, 23:33

Merisor 1

26.12.2013, 11:22

Asta-i buna rau!

diaconta 1

26.12.2013, 22:53

foarte bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]