Piftie de cocos cu legume

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 10706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de cocos (aripi, gheare, cosul pieptului) 
  • ceapa
  • morcov
  • telina
  • sare
  • usturoi
  • 200 g amestec de legume congelate (fasole verde, conopida, morcov, porumb)
  • 1 lingurita gelatina
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de cocos cu legume:

Carnea se pune intr-o oala cu apa rece si se lasa la fiert pana este gata sa dea in fiert si se ridica spuma. Se scoate carnea se spala din nou cu apa rece. Se umple oala din nou cu apa rece, in cantitate dubla fata de carne, se adauga ceapa, morcov, telina si se pune din nou la fiert. Se lasa sa fiarba la foc mic; nu se acopera.

Cand carnea a fiert, se adauga usturoiul pisat, se strecoara zeama si se adauga legumele congelate. Se mai dau cateva clocote apoi se lasa sa se racoreasca.

Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece, apoi se pune in supa calduta si se amesteca pana la dizolvarea completa.

Se toarna totul in forma si se da la rece pana se intareste foarte bine.

Inainte de servire se incalzeste putin forma, sa se desprinda putin piftia si se rastoarna pe platou.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de cocos cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

07.04.2010, 11:15

arata frumos

Oana 1

07.04.2010, 13:40

Ce-as papa si eu

ionix 1

09.04.2010, 09:37

sigur mi-ar placea... mie nu-mi place carnea in piftie asa caaaaa... legumele astea mi-ar incanta papilele gustative

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit