Piftie de porc

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2011 | 4306 vizualizari

 

dupa cum v-am spus din supa de la rasol am facut ciorba de perisoare si 2 farfurioare de ....piftie

 

INGREDIENTE

 
  • 2 oua
  • 1morcov fiert
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de porc:

http://www.bucataras.ro/retete/rasol-din-cap-de-porc-21984.html - supa de la rasol.

Punem ouale intr-un ibric cu apa si cu sare la fiert.

Curatam si zdrobim usturoiul si-l adaugam peste acea supa apoi o vanturam (turnam dintr-un vas in altul de cateva ori)

Cand ouale au fiert le punem sub un jet de apa rece apoi le curatam ,le taiem si le asezam pe farfurie.

Morcovul fiert din supa il taiem fasii si il asezam in farfurie,mai punem si cateva bucati de carne si sorici.

Supa o strecuram si o adaugam  ,apoi dam la frigider pt cateva ore.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]