Pilaf cu aripioare de pui

de violeta30 in Pui, 19 Apr 2016 | 3692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 aripioare de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o cana mare de orez
  • 3 cani de apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu aripioare de pui:

Oparim aripioarele si aruncam apa. Punem 3 cani de apa la fiert si adaugam aripioarele oparite, ceapa, morcovul si sare dupa gust sau delikat. Cand da in clocot, adaugam orezul si lasam la foc mic acoperit fara sa amestecam in el. Cand incepe sa se lege, mai lasam putin, apoi oprim focul si adaugam piper si patrunjel tocat.

Se serveste cu salata sau muraturi.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

daca aripioarele nu au grasime, putem adauga ulei sau grasime de gaina - de preferat pentru gustul delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu pui si masline