Pilaf cu ciocanele de pui

de babi5 in Pui, 22 Mar 2014 | 12823 vizualizari

 

Usor de preparat si gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciocanele de pui
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 cani de orez
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • frunze patrunjel
  • 1ardei gras
  • 6 cani supa de legume (eu am facut-o cu vegeta )
  • 50 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciocanele de pui:

Se curata zarzavatul, se spala si se toaca marunt.

Se pune intr-o cratita (eu am folosit una de 4 l)se adauga si uleiul lasam sa se caleasca putin, apoi adaugam ciocanelele bine spalate le lasam sa se joace un picut cu legumele apoi adaugam apa fierbinte.

Potrivim de sare si piper apoi lasam sa fiarba la foc mic .

La jumatea timpului de fierbere adaugam si orezul foarte bine spalat, lasam sa fiarba in continuare pina orezul isi mareste volumul .

Asezonam cu frunze de patrunjel ..

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se serveste alaturi cu muraturi sa le terminam ca vin urmatoarele

2

Sau salata din cruditati ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciocanele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]