Pilaf cu dovlecei

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2013 | 13129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez
  • 2 dovlecei
  • un morcov mai mare
  • 2 cepe potrivite
  • 50 ml ulei
  • 500-600 ml supa de pui
  • un ardei rosu
  • cateva fire de patrunjel verde(tocat) pentru decor
  • sare,delikat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu dovlecei:

Am dat prin razatoare morcovul (curatat si spalat), am tocat ceapa marunt, ardeiul bucati mai mari, iar dovleceii cuburi mai mari.

Intr-o cratita am pus uleiul cu ceapa si morcovul si un pic de sare la calit. Apoi am adaugat si dovleceii si ardeiul si am mai lasat 2 minute, dupa care am pus si orezul ales si spalat bine si le-am mai lasat vreo 3 minute. In acest timp le-am amestecat foarte bine. Dupa care am pus supa de pui si am lasat sa fiarba toate la un loc. Daca este necesar se mai completeaza cu supa sau chiar apa.

Cand orezul este bine fiert se ia de pe foc. Se serveste simplu sau cu orice fel de carne. Noi azi l-am servit alaturi de pulpe de pui cu sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume - Reteta gustoasa si usoara