Pilaf cu fasii de carne de porc in stil oriental

de Satisfyyourcravings in Porc, 20 Dec 2016 | 4263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pilaf:
  • 1 cub concentrat de legume
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 275 grame orez (eu am folosit un mix de orez alb si salbatic)
  • Pentru carne:
  • 300 grame muschi de porc taiat fasii
  • 400 grame praz
  • 1 ardei rosu
  • Pentru marinada:
  • paprika afumata
  • suc de lamaie
  • ulei de masline
  • pudra de ceapa
  • pudra de usturoi
  • pudra de cumin
  • pudra de coriandru
  • putina scortisoara pudra
  • ghimbir pudra
  • cuisoare pudra
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu fasii de carne de porc in stil oriental:

Se amesteca toata ingredientele pentru marinada, se adauga peste carnea de porc si se lasa cel putin 2 ore la marinat. 

Se dizolva cubul concentrat in 600 ml de apa fierbinte. 

Se toaca ceapa marunt, prazul rondele si ardeiul fasii. 

Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa 3 minute, la foc mediu. Se adauga orezul, se amesteca 1 minut, apoi se adauga supa obtinuta anterior. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic, se acopera si se lasa sa fiarba 12 minute. 

Intr-o alta tigaie, se incalzeste restul de ulei si se soteaza carnea, la foc mare 5 minute. Se adauga prazul si ardeiul rosu si se mai calesc 5 minute. 

Se serveste impreuna cu pilaful. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu fasii de carne de porc in stil oriental" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]