Pilaf cu legume

de babi5 in Mancaruri de post, 12 Ian 2014 | 6772 vizualizari

 

Chiar daca este considerat un aliment cu carbohidrati cred ca in combinatie merge si pentru dieta ..

 

INGREDIENTE

  • 350 gr orez
  • 3 morcovi mai mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosii
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 1,5 l apa
  • vegeta
  • 75 ml ulei
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume:

Se curata zarzavatul, se spala si se da prin razatoare impreuna cu ceapa, ardeiul se spala si se taie cubulete mici. Orezul se spala bine si se scurge intr-o sita.

Intr-o oala punem zarzavatul, ceapa si ardeiul impreuna cu uleiul si lasam sa se caleasca 10 miute. Adaugam si orezul, mai lasam la calit 5 minute, apoi adaugam apa fierbinte. Potrivim de sare si piper, mai lasam sa dea un clocot, adaugam jumatate din frunzele de patrunjel, amestecam bine, acoperim si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute.

Pofta buna sa aveti!

TIPS-URI

1

Garnitura o adaugati pe cea dorita...pui, peste, curcan

2

La fel putem folosi si diverse salate sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

babi5 1

12.01.2014, 15:47

Laura multumesc si mie imi place tot ce nu am voie caci de aceea slabesc

mena29 1

12.01.2014, 23:57

Bun

babi5 1

13.01.2014, 08:37

si mie imi place multumesc mena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf bulgaresc