Pilaf de orez cu carnat afumat

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2014 | 3723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carnat subtire afumat
  • un castron mic orez
  • 3 linguri suc de rosii
  • o lingura oregano
  • sare, piper
  • vegeta
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu carnat afumat:

Intr-o oala punem orezul si adaugam apa cat sa acopere. Dam la foc mediu sa fiarba, pana orezul e moale. Adaugam carnatul taiat, sucul de rosii, sare, piper, oregano. Lasam putin la foc mic. La sfarsit adaugam si putin patrunjel pentru aroma!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]