Pipote cu cartofi noi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2011 | 15847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola pipote
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei
  • tocana de legume/bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel proaspat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote cu cartofi noi la cuptor:

Spalam si curatam pipotele de pielite.

Incingem cuptorul.

Punem pipotele intr-o tava termorezistenta, le acoperim cu apa si dam la cuptor, pana cand acestea se patrund usor.

Punem apoi cartoii taiati cubulete, ceapa, ardeiul si tocana de legume si dam din nou la cuptor pana cand sunt gata si acestea.

La sfarsit condimentam si asezonam cu patrunjel verde.

Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de pipote de pasare