Piure de cartofi

de Bucataria_lui_Tavi in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 7956 vizualizari

 

Acest preparat reprezinta garnitura cea mai populara pentru fripturi si tocanite. Este usor de preparat si ai nevoie de foarte putine ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi potriviti;
  • 50 g unt;
  • o ceasca de lapte;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi:

Preparare piure de cartofi:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare (cca. 20 de minute). Dupa au fiert (cand intra furculita usor in cartofi, inseamna ca sunt fierti), se scurg de apa si se paseaza. Se adauga untul si laptele, si se omogenizeaza.

Se serveste cald, ca garnitura la fripturi sau tocanite.

PREPARARE IN IMAGINI

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de cascaval cu cartofi