Piure de cartofi cu branza de vaci

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 6413 vizualizari

 

Un piure putin mai altfel. O combinatie englezeasca, ce rezulta intrun piure cremos cu gust putin acrisor.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 100 branza de vaci
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu branza de vaci:

Curatam, spalam si fierbem cartofii. Cand sunt inca fierbinti ii pisam si adaugam pe rand unt, lapte foarte fierbinte, sare dupa gust, iar in final branza de vaci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi deliciosi