Piure de cartofi noi cu branza de oaie

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2014 | 4708 vizualizari

 

..o varianta mai imbunatatita...

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi noi ( mai marisori)
  • o ceasca de lapte ( cca 150 ml)
  • 250 g branza de oaie
  • 2 lingurite unt
  • ceapa verde
  • sare,dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi noi cu branza de oaie:

Cartofii se curata si se spala bine. Se toaca cubulete mici. Se pun la fiert in apa cu sare. Pregatim branza rasa, untul si laptele, la indemana. Cand cartofii sunt gata, se scurs intr-o sita, se trec sub jet de apa rece si se pun la scurs. 

Cand s-au mai racit putin ( sa nu fie foarte reci), se pune laptele dulce, untul si o parte din branza de oaie rasa si pasam cu intrumentul de piure.  La final se pune peste acesta restul de branza rasa si  cateva fire de ceapa verde tocata marunt. 

TIPS-URI

1

nu am mai folost sare, branza de oaie fiind sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi noi cu branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]