Pizza "Altfel"

de madi_marin in Pizza, 27 Ian 2010 | 71118 vizualizari

 

E delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 250 g mezel (eu am avut o sunca crud - uscata)
  • 4 oua
  • 100 g telemea rasa marunt
  • branza cu mucegai ( sau cascaval)
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 10 felii paine + 4 felii
  • condimente pentru pizza
  • ceapa verde (eu am avut uscata)
  • sare
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Altfel":

Se desface bulionul in apa si se amesteca cu condimentele pentru pizza si cu putina sare. Cele 4 felii (de preferat paine mai veche ) se taie cuburi si se dau rapid prin sosul de rosii. Se asaza frumos pe fundul vasului termorezistent uns cu putin ulei si tapetat cu faina. Deasupra se toarna mai putin de jumatate din ouale batute ca pentru omleta, se presara ceapa verde, putina branza rasa, jumatate din cantitatea de mezel maruntit.

Peste ce am pregatit inainte se asaza feliile intregi unse cu suc de rosii preparat inainte si cu putin ou batut . Pe fiecare felie se pune cate o felie intreaga de mezel. Se stropesc cu restul de suc de rosii, se pun cubulete de branza cu mucegai (sau cascaval), se presara iar cu ceapa verde si piper si se da vasul la cuptor pentru 20-25 de minute. Se serveste cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Altfel"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sfincione sicilian