Pizza ciobanului

de dantes in Pizza, 5 Oct 2013 | 3322 vizualizari

 

O piza bazata pe branzeturi

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 30 ml ulei
  • Ketchup-Univer
  • 200 g branza de capra
  • 200 g cascaval
  • 200 g telemea
  • pasta de ardei iute'Piros Arany"
  • cimbru,sare,piper
  • 1 gogosar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ciobanului:

Se amesteca faina,drojdia dizolvata,sarea ,apa si se framanta bine apoi se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit circa 30 minute apoi se intinde si se pune intr-o tava.Deasupra se unge cu Ketchup-Univer si se adauga branzeturile taiate felii si deasupra lor se pune pasta de ardei iute si gogosarul taiat julien apoi se condimenteaza cu cimbru si piper si se introduce in cuptorul incins circa 40 minute.

TIPS-URI

1

pizza

2

ketchup

3

branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ciobanului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si sunculita taraneasca