Se face aluat ca pentru paine .Adica intr-un castron se pune cantitatea de faina precizata facem o gaura in mijloc apoi punem sare ,1 ou si drojdia cu putina apa calduta si apoi framantam bine ,la framantat mai adaugam si putin ulei si se lasa sa creasca aluatul, apoi il intindem si il punem intr-o tava intinsa.Tava se unge cu un strop de ulei si se pune hartie de copt.
Dupa ce am intins aluatul in tava batem un ou bine si punem suc de rosi peste el si iar mestecam,se unge aluatul din tava cu oul si sucul de rosii.
Cascavalul il dam pe razatoarea mare si il presaram pe toata portiunea de aluat.
Sunca presata, si pastrama se taie fasii ,dar nu prea subtiri, mai groase si putin mai late si se pun peste tot aluatul.Carnatii se taie rondele si punem peste blat.
La sfarsit se mai pune o tura de cascaval si se stropeste cu suc de rosii,si firele de ceapa verde,ardel gras taiat fasii.
Se da la cuptor pt jumatate de ora la 170 grade.
Pofta buna!