Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte

de ReteteAlina in Pizza, 18 Apr 2020 | 5802 vizualizari

 

 Aluaturi de casa

 

INGREDIENTE

  • 500 grame de faiana
  • 300 ml de apa calduta
  • 1 lingurita de sare
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingura de ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte:

Dupa reteta unei prietene din Italia, blatul a iesit subtire si crocant.
Se amesteca bine toate ingredientele, se lasa aluatul 30 de minute la crescut, dupa ce a crescut se framanta 1 minut si il punem in frigider intr-un bol acoperit cu folie alimentara. Lasam aluatul 6 ore la frigider sau toata noaptea. Peste pizza fiecare pune ce doreste.
Se pune la cuptor pizza la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15-20 de minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)