Pizza cu blat din paine

de lia maria in Pizza, 3 Mai 2011 | 7475 vizualizari

 

Daca santeti iubitori de pizza si nu aveti chef/timp sa framantati aluat, va propun o variant foarte simpla, rapida si delicioasa pentru o pizza deloc pretentioasa si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine (veche de o zi/doua)
  • 2 felii sunca fiarta
  • 2 oua fierte tare
  • 10 masline fara samburi
  • 1 fir ceapa verde
  • ½ ardei kapia
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 1 ou crud
  • 200ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 50g branza topita
  • 200 g cascaval

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat din paine:

Pornim cuptorul aragazului. Tapetam cu hartie de copt o tava. Trecem feliile de paine prin lapte, le asezam in tava astfel incat sa captusim bine toata suprafata. Laptele ramas il batem cu oul crud si-l turnam in tava peste paine. Punem tava in cuptor pentru 15’ pentru a se forma crusta. Intre timp tocam ceapa, ardeiul, feliem ouale si maruntim sunca.

Scoatem tava din cuptor si intindem jumatate din pasta de rosii peste blat, dupa care repartizam uniform si in straturi, restul ingredientelor. Deasupra radem cascaval, punem pasta ramasa si dam dinnou la cuptor pentru 20-25’.

Servim calda, dar se poate consuma si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat din paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]