Pizza cu blat pufos

de robert_b in Pizza, 15 Noi 2014 | 10697 vizualizari

 

O reteta perfecta pentru o zi in care chiar esti binedispus! >:D<
M-am chinuit foarte mult la poze ca sa fie foarte clare,poate poate mi-o garanteaza si mie,Gusti!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • faina cat cuprinde-
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • 6 linguri ulei
  • 2 cani cu apa calduta
  • Dressing:
  • 100 gr. carnaciori
  • 200 gr. branza
  • 100 gr. salam de vara
  • 50 gr. cascaval
  • sos de rosii
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat pufos:

Mai intai pregatim toate ingredientele necesare. Apoi, drojdia se freaca cu zaharul pana ce devine lichida. Apoi se adauga ouale si uleiul. Se amesteca bine, dupa care se adauga apa si faina. Compozitia nu trebuie sa fie foarte tare. Aluatul astfel obtinut, se imparte egal in 2 bucati. Se intinde fiecare bucata si se pune in tava, se inteapa cu furculita peste tot. Carnaciori si salamul se taie cubulete. Branza si cascavalul se rad, iar apoi se pune putin sos de rosii pe aluat, dupa care salamul, carnaciorii, branza si cascavalul. Se da la cuptor, la foc potrivit, circa 25-30 minute, sau pana cand devine crocant pe margini.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice alte ingrediente pentru dressing

2

Cantitatea de aluat este pentru 2 tavi

3

Maslinele se pot adauga optional

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat pufos" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de conopida