Pizza cu branza de oaie si salam cu sunca afumata

de Constelatialeu in Pizza, 16 Sep 2013 | 7645 vizualizari

 

Unde-i concurs hop si eu,ca m-am molipsit de cand am aterizat aici pe bucataras....bucurosi sunt baietii mei,ca le place pizza,eu doar o pregatesc...eu am mancat jumari cu paine neagra..

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 1/2 kg de faina pentru paine
  • 1 cubulet drojdie proaspata Dr.Oetker
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ceasca cu lapte
  • 2 linguri ulei masline
  • Umplutura
  • 14 feliute salam cu sunca afumata
  • 150 g branza de oaie ,rasa
  • sos de pizza Univer
  • 2 oua
  • piper
  • ketchup Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza de oaie si salam cu sunca afumata:

Blat:

Intr-un castron mai mare punem faina cernuta, facem o gaura in mijloc unde sfaramam cubul de drojdie, adaugam sarea si zaharul si apoi laptele caldut si incepem sa framantam bine, apoi adaugam uleiul de masline. Timp de 10-15 min aluatul format il trantim de planseta de lucru, pana formeaza basicute, apoi il punem in castron si-l lasam la crescut.

Cand este gata crescut, punem in tava de la aragaz hartie de copt, o ungem cu putin ulei si intindem blatul, forma pe care doriti. Peste blatul intins punem sos de pizza Univer, asezam feliile de salam, adaugam branza rasa iar deasupra turnam cele doua oua pe care le batem bine cu sos de pizza. Dam tava la cuptor cca 25-30 min ( fiecare isi cunoaste cuptorul).

Se serveste cu ketchup Univer ca e vedeta concursului...

TIPS-URI

1

eu am adaugat si cca 50 ml sana in blat,este optional

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza de oaie si salam cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Panacris 1

17.09.2013, 09:00

Cris2711 1

17.09.2013, 19:23

Poate nu mi-ai pus deoparte

Constelatialeu 1

17.09.2013, 19:49

Crisulino iti fac una speciala.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]