Pizza cu cabanos

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 21 Sep 2013 | 6343 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru compozitie ne sunt necesare:

  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 bucati de cabanos
  • 150 gr sunca/kaiser
  • 1 ceapa alba potrivita
  • 50 gr porumb pentru copt
  • 100 gr masline fara samburi

Pentru aluat ne sunt necesare:

  • 400-500 gr de faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 50 gr de drojdie
  • o lingurita cu zahar
  • 250 ml apa calduta
  • o lingurita cu oregano (uscat)
  • o lingurita cu busuioc (uscat)
  • o lingurita cu sare sau dupa gust

Suplimentar: 5-6 linguri cu pasta de rosii si o lingurita de oregano

Pentru servire avem nevoie de:

  • ketchup iute Univer
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cabanos:

Incepem prin pregatirea aluatului. Astfel, cernem faina si adaugam condimentele, sarea si zaharul. In mijloc formam o adancitura in care punem drojdia sfaramata si turnam putina apa calduta. Lasam drojdia sa dospeasca cam 10-15 minute, dupa care trecem la framantarea aluatului. Pe masura ce il framantam adaugam si cele 2-3 linguri cu ulei. Acoperim vasul cu un servet de bucatarie si il lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul. Din aluatul obtinut coacem 2 tavi de aragaz. Separam aluatul in doua bucati si le intindem cu sucitorul, pe fiecare in parte, pe o suprafata plata, pudrata cu faina.

Ungem tava cu putin ulei, asezam unul dintre blaturi, il ungem cu pasta de rosii si oregano si adaugam ingredientele incepand cu presararea cascavalului trecut prin razatoare sau taiat in cuburi mici. Asezam apoi cabanosii feliati, porumbul, maslinele, ceapa si ardeiul capia feliate.  Deasupra mai presaram putin cascaval si introducem tava la cuptor atat cat este necesar. (Se procedeaza la fel si cu cel de al doilea blat.) Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat de foietaj