Pizza cu carne tocata

de Rahela Velicu in Pizza, 3 Noi 2021 | 4603 vizualizari

 

Ce faci atunci cand ai putina carne tocata? Pizza :) 

 

INGREDIENTE

Ingrediente aluat:

  • 250 ml apa calduta
  • 20 gr ulei de floarea soarelui
  • 380-390 gr faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita de sare

Ingrediente umplutura:

  • 500 gr carne tocata + ardei boia dulce+ piper+ sare+ 2 linguri de ulei
  • 100 gr masline
  • 2 ardei grasi
  • ketchup
  • oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata:

Mai intai punem apa calduta cu zaharul intr-un bol. Adaugam drojdia si o dizolvam bine.

Adaugam faina si sarea si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Lasam aluatul la dospit in loc calduros timp de 1 ora.

Carnea tocata o calim cu 2 linguri de ulei, ardei boia, sare si piper pentru a fi suficient de gatita.

Impartim aluatul de pizza in 2 parti. Intindem o parte si o punem in tava. Ungem pizza cu ketchup, presaram cascaval, punem carne tocata, ardei rosu taiat julienne si masline tocate marunt.

Coacem pizza in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Dupa 20 de minute, presaram deasupra cascaval si mai dam 2 minute la cuptor. Este suficient, pizza ar trebui sa fie gatita, dar depinde si de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie in 15 minute