ingredientul secret-pui
Se pune faina in vas, se adauga laptele dulce caldut ca apa de vara, putina sare si drojdia topita in lapte, un ou, margarina si se face un aluat suficient de tare; spre final, se adauga cateva linguri de ulei si se continua framantarea pana ce aluatul se dezlipeste usor de pe maini.
Cat se odihneste aluatul, se pregatesc ingredientele pentru compozitie. Se da cascavalul prin razatoare, se toaca buretii marunt, se bat ouale, se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste cu ceapa in putin ulei.
Se imparte aluatul in doua foi, se pune jumatate de aluat in tava de pizza in care s-a pus hartie de copt si cu o furculita, se intinde aluatul pana pe margini, se fac gauri in aluat, asa nu va creste si nu se va ridica in unele parti. Se pune pieptul prajit, buretii taiati, cascavalul ras, ouale batute, maslinele, patlagelele negre si se da tava la cuptorul gata incalzit. Cand este rumena si frumoasa, este semn ca este gata, se scoate din cuptor,se mai pregateste inca o pizza si se serveste cu ketchup.
Sa aveti pofta, dragilor!