Din 1 kg faina aluatul ajunge pentru 3 pizza cu diametrul de 26 cm.
Intr-un castron mare am pus faina si am facut o depresiune in mijlocul acesteia, unde am pus drojdia. Aproximativ 150 ml apa calduta am folosit pentru a dizolva drojdia si fructoza. Am lasat drojdia aproximativ 10 minute, pana au inceput sa apara basicute la suprafata acesteia. Pe marginea castronului am presarat sare si aproximativ 2 linguri de ulei de masline. Am adaugat aproximativ 400 ml de apa calduta si am framantat aluatul, in functie de consistenta aluatului se mai poate adauga apa. Am pus castronul in cuptor si l-am lasat la 40 de grade Celsius pana si-a dublat volumul. Am mai presarat foarte putin ulei de masline si am framantat din nou aluatul.
Am intins aluatul de paine in tava rotunda pentru pizza. Am preferat sa am un aluat ceva mai gros pentru acest gen de pizza. Grosimea aluatului intins in tava era de aproximativ 1 cm. Am pus branza topita si am intins-o cat mai uniform peste coca, apoi am pus ceapa vere taiata marunt. Am pus cuburile de spanac alternandu-le cu felii de cascaval. La sfarsit am adaugat cele 2 oua crude la mijlocul pizzei si am dat la cuptor. Am lasat la 180 grade Celsius pana cand albusul oualelor era copt, dupa care am marit temperatura la 200 grade Celsis pentru cateva minute.