Pizza duet cu porumb si diverse

de MotanLaOale in Pizza, 19 Aug 2017 | 4952 vizualizari

 

M-am inspirat de la Dya Daniela Andrei https://www.bucataras.ro/retete/pizza-cu-salam-uscat-si-porumb-77731.html.
Am focut aluatul meu de pizza care este pentru 2 pizza, de unde si denumirea.
Am schimbat ingredientele si cantitatile care sunt pentru 2 piza la fel aranjate altfel.

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 200 g salam uscat banatean
  • 200 g carnati cabanos
  • 200 g sunca de curcan
  • 100 g bacon feliat
  • 100 g bacon cubulete
  • 150 g masline
  • 250 g porumb din conserva
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 3 rosii
  • 300 g cascaval Delaco
  • 100 g pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza duet cu porumb si diverse:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Aluatul fiind pentru 2 pizza si noi fiind doi flamanzi, le-am facut pe amandoua.

Se intinde jumatate de aluat in tava (diametrul 42 cm) unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

Se rade putin cascaval pe razatoare mare.

Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.

Se pun ingredientele, in tava, in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

Este gata cand este rumenita frumos.

A doa pizza se face la fel cu alt aranjament.

Se taie si se serveste cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza duet cu porumb si diverse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]