O pizza la tava excelenta cu umplutura din belsug care satura cu siguranta o familie intreaga...a fost atat de gustoasa incat de la prima inghititura toata lumea a scos un mare wow!
Blat de pizza:
Sos:
Umplutura:
Se prepara blatul de pizza: framantam aluatul, nu dureaza mult si-l lasam la loc cald in bucatarie o ora sau pana isi dubleaza volumul.
intindem blatul cu mana ( eu am reusit sa fac asta profil in aer :)))))), deci fara sucitor, e ideal, trageti usor de margini si veti vedea ca se intinde perfect.
Punem blatul in tava tapetata( eu l-am pus in tava cuptorului).
In timpul in care aluatul a fost la crescut, am preparat sosul la blender si am tocat si razuit toate ingredientele pentru umplutura.
Am pus sosul pe tot aluatul, apoi deasupra o parte de mozzarella, sunca, ciupercile, maslinele, am presarat oregano, rozmarin, busuioc uscat, am pus apoi din nou mozzarella, parmezan, ketchup, si felii de ardei.
Am copt pizza o ora la 200 de grade pentru ca a fost extrem de plina de umplutura si nu am vrut sa risc sa ramana cruda in interior.
Desigur decorul il faceti cum doriti, eu am pus busiocul proaspat dupa ce am scos-o din cuptor.
E chiar grozava!