Pizza Gioconda

de pity19 in Pizza, 21 Oct 2014 | 2890 vizualizari

 

Un mic rasfat pe saptamana este bine venit ! :)

 

INGREDIENTE

  • Ptr un blat avem nevoie de :
  • 350 gr faina ,
  • 10 gr drojdie ,
  • apa calda ,
  • sare ,
  • o lingurita ulei ,
  • un varf lingurita zahar .
  • Framantam un aluat pufos , lasam la crescut 30 de minute!
  • 250 gr piept de pui fiert taiat fasii subtiri
  • 4-5 fasii ardei gras
  • 3-4 feliute subtiri rosie
  • 2-3 felii sunca de pui taiata fasii
  • o mana ciuperci la borcan taiate marunt
  • 3-4 bucati salam cu sunca
  • 50 gr cascaval ras + 50 gr mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Gioconda:

Intindem blatul de pizza cu sucitorul ;

Cu o farfurie intinsa rotunda , dam forma blatului ;

Asezam blatul in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt ;

Ungem blatul cu galbenus batut si cu ketchup picant ;

Asezam pe blat : pieptul de pui , salamul ,  fasiile de ardei , rosia , sunca , ciupercile , peste care adaugam cascavalul ras si mozzarela rupta bucatele ;

Dam pizza la cuptorul preincalzit la 180 gr cca 20-25 minute ;

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servii cu un sos alb de iaurt sau smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Gioconda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bunica 1

21.10.2014, 15:54

Buna rau!

mihaelar63 1

21.10.2014, 16:29

Place !!

Panacris 1

22.10.2014, 08:21

Sățioasă Gioconda asta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie