Aluat:
Topping:
Drojdia se sfarama intre degete si se pune intr-un vas incapator.
Adaugam sarea si zaharul, amestecam sa devina lichida.
Punem peste drojdia lichefiata apa calduta, apoi faina si framantam un aluat elastic.
Se adauga uleiul si se framanta in continuare pana cand aluatul se dezlipeste de pe mana.
Acoperim aluatul cu un prosop curat de bucatarie si il lasam la dospit pana isi tripleaza volumul.
Preincalzim cuptorul la 180 grade, pornim functia de coacere cu ventilatie.
Ungem tava cuptorului cu putin ulei, presaram fe fundul tavii semintele de mac.
Aluatul il intindem uniform in tava, apoi il ungem cu rosii pasate.
Adaugam bucatele de praz verde si ardei rosu, rupem feliile de emmentaler, asezam din loc in loc bucatele de branza topita.
Presaram cascaval ras, asezam din loc in loc feliutele de masline si lasam sa cada un praf de oregano uscat peste cascaval, apoi dam tava la cuptor pentru 25-30 minute.
Portionam si servim.
Pofta buna!