Aluatul de pizza e super,il recomand tuturor!Iese foarte bun:D,m-am inspirat de la reteta cameliei http://www.bucataras.ro/retete/pizza-mexicana-39962.html
Pentru umplutura:
Drojdia se amesteca cu 1 lingura de faina,3 linguri de apa si zaharul,se amesteca pana se face o pasta.Se pune pasta in bolul cu faina in mijloc,se lasa acoperit timp de 15 minute.Se adauga apa,uleiul,1 praf de sare,si se amesteca pana devine un aluat moale si elastic,dar sa nu fie lipicios.Pe masa se presara faina se adauga aluatul si se intinde o foaie cat tava.Tava o ungem cu ulei de masline,adaugam foaia de aluat.
Pulpa de rosii se pune in robotul de bucatarie,se mixeaza bine,se adauga oregano si busuioc.Se unge foaia de aluat cu pasta de rosii.Ceapa o taiem feliute subtiri si o punem la calit in ulei de masline,dupa care se adauga ciuperciile din conserva scurse,se lasa cateva minute,dupa care adaugam in tava,punem si sunca taiata cubulete,maslinele si porumbul,se adauga si mozzarella rasa si se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute (in functie de cuptor)