Plachie dobrogeana

de vero_closca in Salau, 9 Apr 2010 | 14047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 1 ceapa mare
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
  • putina faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie dobrogeana:

SE CURATA ,SE SPALA SI SE USUCA PESTELE,SE CRESTEAZA ,SE CONDIMENTEAZA CU SARE SI PIPER ,SE DA PRIN FAINA SI SE PRAJESTE IN ULEI INCINS.

CEAPA SE CURATA,SE TAIE MARUNT SI SE PUNE LA CALIT IN ALTA TIGAIE .CAND DEVINE AURIE, SE ADAUGA SUCUL DE ROSII,SARE SI PIPER DUPA GUST SI SE DA IN CLOCOT.SE ADAUGA PESTELE PRAJIT SI SE MAI LASA PE FOC MIC INCA 5 MINUTE.SE PRESARA CU PATRUNJEL TOCAT MARUNT SI SE SERVESTE CU MAMALIGUTA!

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.04.2010, 10:05

Sylvia 1

09.04.2010, 10:57

Excelenta !

Bucataras Medi 1

09.04.2010, 12:11

un deliciu...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau copt cu malai si cartofi