Placinta aperitiv

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2012 | 25924 vizualizari

 

By Miremirc. Multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 650 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 400 ml lapte
  • 4 oua
  • 150 ml ulei
  • 1 lgt. rasa sare
  • felii sunca
  • cas de oaie
  • gris pt. tapetat tava
  • 1 lg seminte mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

Se amesteca faina cu drojdia uscata, ouale batute, laptele caldut, uleiul si sarea. Va rezulta un aluat moale care nu trebuie framantat. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu gris, se pune jumatate din cantitatea de aluat, se aseaza feliile de sunca iar deasupra se rade casul de oaie. Se toarna deasupra restul de aluat si se intinde cu grija. Se lasa la dospit o jumatate de ora. Se presara deasupra mac si se da la cuptor pana se coace. 

Se serveste calduta sau rece si merge tare bine cu ceapa verde. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta de casa, cu branza si spanac