Placinta cu branza si marar

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2013 | 4769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza vaci
  • 3 oua
  • sare (dupa gust)
  • 1 lingura smantana
  • 2 legaturi de marar verde
  • 2 foi aluat (foietaj) cumparat
  • 1 lingura ulei
  • 1 ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si marar:

Branza de vaci se amesteca cu sare dupa gust, 3 oua si mararul verde tocat marunt. La final punem si lingura de smantana. Se amesteca bine si se lasa la rece pentru 30 minute.

Pentru a pune placinta la cuptor avem nevoie de tava de la cuptor. Ungem tava cu ulei si punem hartie de copt pentru a nu se prinde de tava. Intindem o foaie de aluat pe tava, deasupra punem compozitia de branza, peste branza punem cealalta foaie de aluat. La final ungem placinta cu un ou batut bine. Se pune placinta la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 90 minute pe nivelul 2 de jos in sus al cuptorului.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pampushki (Plăcinte lipoveneşti cu brânză)