Placinta cu carne de pui

de AnyCostescu in Pui, 10 Dec 2014 | 12797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat :
  • 500 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • aproximativ 150 ml apa calduta
  • 2 linguiri ulei
  • umplutura:
  • 500 g carne de pui tocata (gata condimentata )
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ou pt uns deasupra
  • seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne de pui:

Se pun ingredientele pentru aluat intr-un bol si se framanta un aluat compact.Lasam la cald  pentru minim 30 minute.

ARdeiul gras se curata de seminte si se toaca cubulete.Morcovul se curata de coaja si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Amestecam legumele cu carnea .

Dupa ce a crescut aluatul il impartim in 2.

intindem o foaie ,punem umplutura, nivelam, apoi intindem cea de-a doua foaie si o punem deasupra.Lipim bine ambele foi.

Eu am pus pe mijlocul placintei o cana, iar cu ajutorul unui cutin bine ascutit am taiat placinta (vezi imagine)

Am uns placinta cu ou batut . am presarat mac si am dat la cuptor la foc mediu pentru circa 30 minute!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Ina 1

11.12.2014, 23:30

Waw! Ce bunatate!

Ina 1

11.12.2014, 23:32

Ai avut si ajutor de nadejde

Xandrinne 1

18.12.2014, 10:56

Delicioasa!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta rustica umpluta cu pui, ciuperci, rosii, mazare si naut