Ne plac mult merele, aveam cateva primite de la o prietena, iar rezultatul asta a fost.
Merele le spalam, le curatam si le dam pe razatoarea mare.
Intr-o cratita punem merele date pe razatoare impreuna cu zaharul si jumatate de cana de apa.
Lasam la foc mic, verificand din cand in cand.
Foile le lasam la dezghetat, cat mai bine ca sa le putem desface cu usurinta.
Impartim foile, in grupe de cate 3 si pentru fiecare rulou incepem cu prima foaie pe care o ungem cu margarina, a doua la fel si tot asa.
Dupa ce am ajuns la a 3-a foaie punem o parte din mar. Rulam si punem in vasul in care urmeaza sa bagam la cuptor, dar nu inainte de a tapeta cu margarina.
Fiecare rulou obinuit il punem in continuarea celuilalt.
Batem oul si il punem deasupra.
Bagam la cuptor, iar dupa ce este gata si se raceste pudram din belsug.
1
se poate pune scortisoara dar si nuca
2
cantitatea de zahar poate varia in functie de cat de dulci sau acre sunt merele