Placinta cu miez de lapte, ceapa si usturoi verde

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2012 | 4593 vizualizari

 

O noua reteta cu miez de lapte!!!

 

INGREDIENTE

  • o cutie de miez cu lapte,
  • telemea de vaca 100 g.,
  • foi de placinta 1 pachet,
  • margarina 100 g.,
  • ceapa verde 4 fire
  • usturoi verde 2 fire
  • oua 3 bucati
  • seminte de in
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu miez de lapte, ceapa si usturoi verde:

Se impart in doua foile. Intr/o tava de cuptor se pun foile unse intre ele cu margarina, una cate una, miezul de lapte si telemeaua se taie bucatele si se imprastie pe toata suprafata. Ceapa, usturoiul se curata, se spala, se toaca marunt si se imprastie peste branzica.  Ouale se bat energic si se rastoarna peste branzica si verdeturi. Se acopera cu restul de foi. Ultima foaie se unge cu ou batut si se presara seminte de in. Placinta se taie inainte de a se introduce la cuptor. Se pune la copt in cuptorul preincins, la copt cca. 20 de minute la foc potrivit.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu miez de lapte, ceapa si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ardei, masline si sunca