Placinta cu miez de lapte, ceapa si usturoi verde

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2012 | 4726 vizualizari

 

O noua reteta cu miez de lapte!!!

 

INGREDIENTE

  • o cutie de miez cu lapte,
  • telemea de vaca 100 g.,
  • foi de placinta 1 pachet,
  • margarina 100 g.,
  • ceapa verde 4 fire
  • usturoi verde 2 fire
  • oua 3 bucati
  • seminte de in
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu miez de lapte, ceapa si usturoi verde:

Se impart in doua foile. Intr/o tava de cuptor se pun foile unse intre ele cu margarina, una cate una, miezul de lapte si telemeaua se taie bucatele si se imprastie pe toata suprafata. Ceapa, usturoiul se curata, se spala, se toaca marunt si se imprastie peste branzica.  Ouale se bat energic si se rastoarna peste branzica si verdeturi. Se acopera cu restul de foi. Ultima foaie se unge cu ou batut si se presara seminte de in. Placinta se taie inainte de a se introduce la cuptor. Se pune la copt in cuptorul preincins, la copt cca. 20 de minute la foc potrivit.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu miez de lapte, ceapa si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu branzeturi