Placinta cu spanac

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 9616 vizualizari

 

simpla şi gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg.spanac;
  • 4 foi de placinta(foi yufka ,sunt foile foarte subtiri care se folosesc ın general la baclava);
  • 3 oua;
  • 200 gr.iaurt;
  • 250 gr.branza telemea;
  • 100 gr.parmezan;
  • 100 ml. ulei de masline;
  • sare;piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Spanacul se spala şi se toaca;

branza şi parmesanul se dau prin razatoare şi se amesteca cu spanacul.

Intr-un bol se bate iaurtul cu uleiul de masline(se opreşte putin ulei ptr.uns tava),se adauga ouale pe rand.

Intidem prima foaie pe care o ungem cu amestecul din iaurt ,punem din compozitia cu spanac,o rulam şi o aşezam ın tava;continuam ın acelaşi mod cu celelalte foi.

Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190-200 de grade (depinde de cuptor) ptr. aprox. 35-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]