Placinta floare cu branza si marar

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2013 | 10500 vizualizari

 

...este deosebita...

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 5oo g faina
  • 350 ml lapte
  • 1 cub drojdie
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri de sare
  • 1 lingura sare
  • umplutura:
  • 400 g branza de vaca si oaie
  • 3 linguri smantana
  • 1 ou
  • sare ( daca e nevoie )
  • marar
  • pentru uns 2 galbenusuri
  • 2 felii salam
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta floare cu branza si marar:

In laptele caldut am dizolvat drojdia, am adaugat zaharul amestecand bine si am prezarat un praf de faina, lasand sa creasca approx 15 minute. Intr-un vas am pus faina, ulei, sare si drojdia crescuta, amestecand si apoi am framantat aluatul. L-am lasat la crescut la loc calduros 1 ora si jumatate. In acest timp am pregatit umplutura, amestecand ingredientele si mararul tocat. Aluatul, dupa ce a crescut l-am pus pus pe blatul de lucru presarat cu faina si l-am impartit in doua, le-am intins formand doua cercuri.

Am pus compozitia de branza pe margine si in mijloc si am acoperit cu al 2lea blat. Am lipit capetele , iar in mijloc am pus un castronel, apoi am taiat marginile, apoi am incercat sa le rasucesc ( nu mi-au iesit grozav )...

Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu marar, iar in mijloc am taiat cateva bucatele de salam de sibiu. 

Sincer... a iesit grozava!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta floare cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiropita (placinta cu branza)