Andra Mihail are o rețetă grozavă de plăcintă turnată. Amesteci toate ingredientele, torni compoziția în tavă și o lași la copt. Atât de simplu și atât de gustoasă.
Pentru această Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă, sunt necesare ingredientele următoare: ouă, zahăr, făină, brânză, ulei, lămâie și stafide.
Cum se prepara Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă:
Într-un vas mare, sparge cele 4 ouă, pune un praf de sare, zahărul, esență de vanilie și de lămâie. Mixează bine toate ingredientele până obții o compoziție pufoasă și omogenă. În timp ce mixezi, adaugă uleiul în fir subțire. Rade puțină coajă de lămâie.
Adaugă făina, praful de copt și omogenizează.
Rade în vas și brânza telemea, adaugă stafidele și amestecă.
Pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt și toarnă compoziția, niveland frumos.
Coace plăcinta în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de 40 minute sau până se rumenește frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă plăcinta la temperat.
Pudreaz-o cu zahăr vanilat și portioneaz-o după ce s-a răcit de tot.
Este o plăcintă foarte gustoasă și foarte ușor de preparat.
Încearcă și rețeta de Plăcintă cu afine și iaurt sau varianta de Plăcintă de casă cu iaurt grecesc.
Îți recomandăm și rețeta de Plăcintă cu iaurt și gris.