Placinte cu branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 12 Mai 2013 | 5405 vizualizari

 

Pentru ca sotul a dorit sa manance placinte cu branza :D, iata-le :))

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde

UMPLUTURA:

  • 250 gr branza dulce de vaci
  • 3 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 ou
  • 1 lingura de gris
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza:

ALUATUL

Ouale cu zaharul si esenta de vanilie se amesteca cu telul , se adauga smantana , se omogenizeaza.

Apoi se adauga uleiul , se omogenizeaza, se adauga praful de copt , se amesteca bine.

La final se pune faina cat cuprinde pentru a forma un aluat sa il putem intinde.

UMPLUTURA:

Branza, zaharul, esenta de vanilie, oul si grisul se amesteca toate la un loc.

Presaram pe masa faina si intindem aluatul , apoi il taiam in patrate , in mijloc se pune branza si se impacheteaza astfel un colt, peste coltul opus , apoi colturile opuse si ele unele peste altele.

Se pun in tava cu hartie de copt , se ung cu ulei si se dau la foc potrivit 30 min.

TIPS-URI

1

Branza dulce se poate inlocui cu telemea.

2

Branza se poate face cu ou si cu marar .

3

In loc de ulei se poate folosi unt topit sau untura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (20)

diaconta 1

12.05.2013, 12:52

preafericit sotul tau

Dea_Dea 1

12.05.2013, 15:58

Aolo Simona

Dea_Dea 1

12.05.2013, 15:58

Va multumesc dragilor de aprecieri!!
Multumesc sefu pentru garantat bucataras.ro , este o onoare pentru mine!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert langosi de post cu gem si nuci