Placinte cu branza sarata

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2016 | 4646 vizualizari

 

Toata ziua asi manca atat de mult imi plac.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 60 ml ulei
  • 40 gr drojdie
  • 1 kg de faina
  • 2 lg de sare
  • Umplutura:
  • branza sarata
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza sarata:

Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald, eu l-am pus pe calorifer si l-am acoperit.

Am rupt cu mana din aluatul crescut am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am tapetat-o cu faina si am pus branza, le-am impachetat si le-am prajit in tigaie in uleiul incins. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

2

Putem face ce umplutura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

alilianaa 1

02.02.2016, 19:20

bun, bun

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:44

mmm ce mult imi plac!

Rahela Velicu 1

11.02.2016, 12:03

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merdenele