Placinte cu branza si ceapa la tigaie

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 6061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 20 gr drojdie
  • 100 gr ulei
  • 150 gr apa calda
  • 1 lg de sare
  • 1 lg de zahar
  • ceapa calita
  • branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza si ceapa la tigaie:

Punem faina intr-un castron. In mijloc facem o gropita si adaugam sarea, zaharul, drojdia dizolvata in apa calda, amestecam usor cu o lingura. Framantam  cu mana aluatul adaugand uleiul si apa cat ne cere aluatul. Trebuie sa iasa un aluat moale si pufos. Il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.

Cand aluatul a crescut pe masa de lucru tapetata cu faina intindem cu mana o foaie de aluat subtire pe care o umplem cu branza rasa si ceapa calita, il adunam ca pe rulou si il facem melc si il modelam forma rotunda cu sucitorul. Le prajim in ulei incins.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza si ceapa la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv langosi cu branza sarata