Se cerne faina intr-un vas, o amestecam cu zaharul si sarea, facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putin lapte, untura la temperatura camerei si framantam un aluat, adaugand treptat laptele si adunand de pe margine faina.
Acoperim cu un prosop curat si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.
Cat timp creste aluatul, pregatim umplutura-prazul il curatam si il taiem rondele si il calim cateva minute cat sa se inmoaie, intr-o tigaie unde am incins uleiul.
Branza o amestecam cu ouale batute, sare, piper si prazul calit, amestecam bine, dupa care lasam sa se raceasca.
Intindem aluatul intr-o foaie; se adauga umplutura distribuind-o uniform, se ruleaza, dupa care taiem felii de cca. 2 cm grosime.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu oul batut cu laptele.
Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.