Placinte cu branza, smantana si rosii uscate

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2017 | 3169 vizualizari

 

Merg perfect si fara rosii uscate, le puteti inlocui cu ce doriti:masline, ardei gras, rosii cherry...etc...dupa bunul vostru plac!
Aluatul magic desigur face minuni ...iar umplutura e savuroasa, o sa le mancati fierbinti de pofta mirosului, o mare, dar mare bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata aluat magic ( am sa va spun vedeti reteta in pagina mea)
  • 320 gr branza cremoasa (President am pus eu cutia albastra)
  • 80 gr smantana
  • 1 ou
  • un varf de patrunjel
  • marar uscat 1/2 lingurita
  • rosii uscate la soare in ulei de masline( cateva)
  • 2 galbenusuri pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza, smantana si rosii uscate:

Umplutura: se amesteca branza cu smantana, cu ou, cu verdeata.

Eu am folosit doar o bucata din aluat pe care am intins-o o data si cu o forma rotunda am decupat  6 bucati, apoi inca o data am intins foaia si am mai obtinut sase bucati.

 Pe fiecare bucata pe care am asezat-o in tava tapetata cu pergament, am pus cate o lingurita de umplutura, apoi deasupra cate o bucata de rosie si am uns marginile cu galbenus.

Placintele le-am copt la 225 de grade C, timp de 15 minute.

O minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza, smantana si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oameni de zapada